Čo ma zaujalo ...

    Posledné dni sa nič zaujímavé nedeje a ja dosť často prečesávam celú prejádu blogov a webov, tak som sa rozhodla založiť novú "rubriku", v ktorej prinesiem najzaujímavejšie článkové a blogové úlovky, ktoré sa okolo mňa mihli.

1. Geometric porn je nová hra, resp. aplikácia na Androidy od Luciana Foglia. Jej zmysel zatiaľ nechápem, ale prišlo mi to zaujímavé a fascinujúce. Niečo ako nový pohľad, celkom sranda. Som biedna, viem!:D Neviem, prečo mi to prišlo tak zaujímavé ...

z joujouvilleroy. com

2. Love aesthetics je blog, ktorý som už raz, kedysi dávno objavila, ale stratila a teraz sa ku mne zase vrátil. Patrí bezkonkurenčne k najzaujímavejším a to najmä kvôli farbám (vo fyzike nefarbám). Obvykle mi táto "čistota" príliš nesedí, ale tu ju znesiem a ešte som z nej aj rada, je to niečo tak osobité ... 
  Blog založila Ivania Caprio, ktorá v duchu minimalizmu, praktickosti a funkčnosti vytvorila vlastný dizajn kolekcie Capsule Collection s BlackBless.

z blogu

3. Slovenský (♥!!) blog  I am spacelicious je ,, o architektúre, interiéroch a radosti zo zaberania priestoru". Je tam kopec inšpirácie, vyberanej s vkusom.

Photo by Tanja Milbourne (http://www.tmphoto.co/)

4. Design magazin je český internetový magazín, ktorý sleduje, čo sa mihne vo svete alebo doma (alebo u nás) v oblasti, umenia celkovo, no jeho hlavné zameranie je na dizajn a architektúru, takže pokiaľ hľadáte novinky z tohto sveta, tento magazín je pre vás ako stvorený. Prekvapila ma tiež veľkosť redakčnej rady, kde nájdete viacero zvučných mien, ale aj študentov VŠ s umeleckým zameraním. Takže majú u mňa bod za to, že nám dávajú šancu.

z Googlu

Článok napríklad aj o novej futuristickej budove FRAC Centra vo francúzskom Orleáns od štúdia Jakob + MacFarlene nájdete TU.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára